D'n Oirschotse Kegel/ Restaurant Koning Goedhart

Puzzel Proeverij Lunch-editie

Corona korting:

Houd jij van puzzels en raadsels oplossen? Dan ben je aan het juiste adres bij Themarestaurant Koning Goedhart in Oirschot. Maak kennis met de nieuwe puzzelproeverij 'lunch-editie' (2 uur) en beleef een origineel middagje uit bij dit restaurant, dat geheel in middeleeuwse sferen is ingericht!

Je krijgt 3 heerlijke lunchplanken van de chef. Je wordt meegenomen in een culinaire tocht met verschillende kleine gerechten; allemaal gemaakt met een middeleeuwse twist. Voordat je begint met de lunch moet je diverse escaperoom-achtige puzzels oplossen. Laat je hersens kraken, een leuke activiteit aan tafel!
Deze actieprijs is geldig tijdens de periode dat we noodgedwongen dicht zijn. Je kunt het arrangement dan gebruiken als we weer open mogen.
Bestellen »
Oude Grintweg 69a, Oirschot

D'n Oirschotse Kegel/ Restaurant Koning Goedhart

2
Aanbiedingen

Welkom bij Themarestaurant Koning Goedhart. Beleef de Middeleeuwen! De tijd van zwaarden, schilden, kastelen en goed gevulde eettafels. Van stoere kerels en prachtig geklede vrouwen. Themarestaurant Koning Goedhart in Oirschot biedt de gasten een enerverende avond uit in een middeleeuwse ambiance. Of je nu drakenbiefstuk aan het bakken bent op onze tafelbarbecue, trollenburgers van de kleine kaart bestelt, smult van de vele proefplanken na het oplossen van de puzzels, of met een grote groep een middeleeuwse avond beleefd, alles staat in het teken van de Middeleeuwen. Naast het restaurant ligt onder 1 dak D'n Oirschotse Kegel met zijn 4 volautomatische kegelbanen. Kegelen is door de lichtere ballen de ideale activiteit voor het hele gezin. Tijdens het kegelen maak je bij ons zelfs kans op prijzen. Ruime keus aan hapjes en drankjes; met een uitgebreide borrel-, koffie- en bierkaart.

Meer informatie »