#Algemeen#wandelpuzzelbingo

Extra winkans: afsluitende winactie Oirschotse wandel-puzzelbingo!

De afgelopen weken was er wat te doen in Oirschot. Vanaf 18 februari kon je gratis meedoen aan een etalagespeurtocht voor het hele gezin door het centrum van Oirschot. Volledig Corona-proof. Iedere twee weken werd er een nieuwe bingokaart gepubliceerd in De Uitstraling. En met iedere nieuwe bingokaart maakte je kans op een prijs van jouw favoriete ondernemer. We mochten de afgelopen weken veel leuke reacties ontvangen, menig gezin vermaakte zich een middagje door door het mooie centrum van Oirschot te wandelen met De Uitstraling in de hand en een stift in de aanslag.

Helaas verschijnt komende woensdag alweer de laatste speelronde van de Oirschotse wandel-puzzelbingo in De Uitstraling. En omdat het (voorlopig) de laatste speelronde is hebben we een extra winactie bedacht. Lees hieronder snel verder hoe je kans kunt maken op de extra prijs!

Hoe maak ik kans op de extra prijs?

De afgelopen weken hebben we vier rondes gespeeld van De Oirschotse Wandel-Puzzelbingo. Tijdens het puzzelen zijn jullie met de bingokaarten die in De Uitstraling gepubliceerd werden, op zoek gegaan naar items die bij de deelnemende ondernemers – in de etalage of ergens in de winkel/zaak – verstopt waren. Op de bingokaarten werden die items door middel van iconen getoond. De vraag die je moet beantwoorden voor de extra prijs is eenvoudig. Er was namelijk één icoon dat op de bingokaarten van alle vier de aflopen speelrondes stond. Als je alle rondes hebt meegedaan en je hebt goed opgelet dan weet je het misschien; welk icoon was dat? 

Omdat het niet zo’n moeilijke vraag is en er toch een mooie prijs gewonnen kan worden voegen we er nog een extra moeilijkheid aan toe:

  1. Plaats op Facebook of Instagram een foto of video van jouw gezin in actie tijdens De Oirschotse Wandel-Puzzelbingo;
  2. Tag in die post(s) Lokaal Oirschot en Visit Oirschot;
  3. Gebruik in ieder geval de hastags: #wandelpuzzelbingo #oirschot;
  4. Verzamel zoveel mogelijk likes op die post(s);
  5. Stuur de link naar je post(s) mee via het onderstaande antwoordformulier;
  6. Verzend het antwoordformulier uiterlijk op vrijdag 16 april 2021.

De jury kiest uit alle juiste inzendingen de post die aan de voorwaarden voldoet met de meeste likes. Ook als je niet alle rondes hebt meegedaan maak je dus kans.

Hoe kan ik eigenlijk meedoen aan De Oirschotse Wandel-Puzzelbingo?

Als je al eens hebt meegedaan aan De Oirschotse Wandel-Puzzelbingo dan weet je hoe het werkt. Je pakt De Uitstraling met de bingokaart en een stift of pen en gaat bij deelnemende ondernemers op zoek naar de items op de bingokaart. Vanaf woensdag 31 maart 2021 speel je alweer ronde #4. Je hebt dan weer 2 weken de tijd om te spelen. Deze laatste bingokaart kun je namelijk inleveren tot en met 16 april 2021. Meer info en actievoorwaarden »

Antwoordformulier afsluitende winactie Oirschotse wandel-puzzelbingo

Je kunt dit antwoordformulier tot en met vrijdag 16 april 2021 insturen.

    Blog