Body Result

Markt 10, Oirschot

Hallo allemaal,

Ik ben Astrid Hems en ben in 2003 gestart met Body Result, gevestigd in Best. Sinds 2 jaar ben ik terug in ons mooie dorp Oirschot aan de Markt 10. Ik help mensen al zo'n 17 jaar om gezonder te gaan leven en/of om af te vallen. Ik geef dieetbegeleiding, gezondheidstips, bewegingsadviezen en zonnebank advies. Ook voeren we bloedtesten (vingerprik testen) uit om te kijken hoe gezond iemand is.

Op 18 mei gaan we weer open!
In het begin nog niet alle dagen, maar op afspraak kan iedereen terecht wanneer hij/zij wil. Wat ik belangrijk vind is dat we vooral in deze tijd moeten zorgen dat we gezond blijven en ons immuunsysteem boosten. Als je dan het coronavirus krijgt, heeft je lichaam een beter afweersysteem zodat je lichaam er enigszins tegen opgewassen is, zodat je het niet in hele ernstige mate krijgt. Het is helaas gebleken dat vooral mensen met overgewicht, sneller vatbaar zijn voor het coronavirus.
Heb je vragen of wil je een gratis en vrijblijvende afspraak maken, dan vind ik het leuk als je mij belt Maar mailen mag natuurlijk ook.

Lieve groetjes,
Astrid Hems


Bestel een van onze aanbiedingen

Bekijk en bestel hier onze speciaal voor Lokaal Oirschot samengestelde aanbiedingen.

Wordt fitter en gezonder door ontzuren!
Vanaf €14,95

Wordt fitter en gezonder door ontzuren!

Alka heeft een uitgebreid assortiment aan producten om gezonder te worden en/of te ontzuren, o.a. thee, mineralencomplex, magnesium, calcium, badzout, crème tegen processierups, enz. Laat je vrijblijvend adviseren door Gezondheidscentrum Body Result of doe de ontzuringtest om te kijken hoe jouw gezondheid ervoor staat.
Meer info »
Kennismakings AANBIEDING VACUSTEP  (6 lessen)
€50,00

Kennismakings AANBIEDING VACUSTEP (6 lessen)

Met weinig inspanning veel BBB-resultaat

Billen, buik en benen zijn voor veel vrouwen terugkerende probleemzones. Al ben je nog zo fanatiek aan het diëten of bewegen, je billen, buik en benen lijken maar niet mee te willen afvallen. Maar met de Vacustep kan het wel!. Een slim programma gecombineerd met vacuümtechnologie en beweging zorgt voor een betere doorbloeding van het BBB-weefsel. Met als resultaat dat je ook hier centimeters verliest en je cellulite vermindert of verdwijnt!
Meer info »

Over Body Result

Je kun je bij ons sporten op speciale afslankapparaten. Ook is het mogelijk om, zonder zelf te sporten, met geavanceerde apparatuur op je probleempunten af te vallen bijvoorbeeld de lovehandles, je heupen of de binnenkant van je benen. Verder werken we met verschillende soorten diëten, want ieder mens is anders. En we hebben verschillende soorten supplementen en producten om gezonder en fitter te worden/blijven bijvoorbeeld de producten van Alka.

Hoe werken wij?

Wij beginnen met een vrijblijvend gesprek en inventariseren wat de klant wil. Aan de hand van die en een aantal andere gegevens (o.a. gezondheidsklachten, gewicht, vet%, spiermassa enz.) stellen we een persoonlijk plan op. Voor de ene persoon is dat een sportschema, al dan niet aangepast aan bijvoorbeeld iemand die reuma of fybromyalgie heeft. Voor de ander een dieet of een combi van beide en voor weer een ander kan dat een voedingssupplement zijn of een kuur om te ontzuren.

Nieuwsgierig geworden of heb je vragen? Bel mij of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek.


Hallo lieve mensen, fijn dat we weer open mogen, dat het leven weer een beetje normaler wordt. En dat we ons weer kunnen gaan richten op een goede gezondheid en fitheid, waardoor we geestelijk en fysiek weer beter in ons vel zitten!

Contact & openingstijden

Body Result

Markt 10
5688AJ Oirschot

Telefoon: 0499 - 37 97 87 / 06 - 40 36 37 57
E-mail: slank@bodyresult.nl

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 21:00
Dinsdag: 9:00 - 13:00
Woensdag: 9:00 - 21:00
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 9:00 - 13:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Wij werken op afspraak, maar loop gerust even binnen.

Blijf verbonden

Meld je aan op de nieuwsbrief van Lokaal Oirschot en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en aanbieders.