Algemene voorwaarden

Lokaal Oirschot is een initiatief van drie Oirschotse ondernemers; Hans van de Schoot (HANS visievormgever), Gijs Vogels (Delta IT) en Lennard van de Laar (Dualler). Het initiatief heeft als doel het lokale aanbod toegankelijker te maken, voor zowel de consument als de ondernemer. Lokaal Oirschot biedt een overzicht van aanbiedingen van lokale aanbieders. Als platform is Lokaal Oirschot formeel geen directe verkoper.

Afhandeling bestellingen

Als je een bestelling of aanvraag doet van een aanbieding via Lokaal Oirschot sturen we je bestelling direct door naar de aanbieder. De aanbieder neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op over de afhandeling van je bestelling of aanvraag. Het kan zijn dat een aanbieder niet direct kan reageren. We hopen op je begrip als dat het geval is.

De betaling van je bestelling of aanvraag via Lokaal Oirschot rond je ook met de aanbieder af. Nadat je hebt besteld, ontvang je wel direct een bericht ter bevestiging van je bestelling of aanvraag. Dit automatisch gegenereerde bericht is afkomstig van Lokaal Oirschot (info@lokaaloirschot.nl). Verdere communicatie over je bestelling of aanvraag verloopt rechtstreeks via de aanbieder. Geen bericht ontvangen? Check dan eerst even je spambox om er zeker van te zijn dat het niet per ongeluk daar terecht is gekomen. Toch geen bericht ontvangen? Mail dan even naar info@lokaaloirschot.nl of de aanbieder.

Vragen, klachten en suggesties

Heb je vragen, klachten of suggesties over een aanbieder of je aanvraag of bestelling? Neem dan contact op met de desbetreffende aanbieder. Je vindt de contactgegevens via het overzicht van aanbieders op deze website.

Feedback en complimenten

Onze aanbieders stellen feedback over hun product en dienstverlening zeer op prijs. Op de pagina van iedere aanbieder is er de mogelijkheid om een kort berichtje achter te laten. En uiteraard zijn ook de complimenten welkom!