Aanbieder worden op Lokaal Oirschot?

Lokaal Oirschot is een initiatief van drie Oirschotse ondernemers; Hans van de Schoot (HANS visievormgever), Gijs Vogels (Delta IT) en Lennard van de Laar (Dualler). Het initiatief heeft als doel het lokale aanbod toegankelijker te maken, voor zowel de consument als de ondernemer.

In deze uitdagende tijd hopen Hans, Gijs en Lennard een steuntje in de rug te zijn voor alle Oirschotse ondernemers. Vooral voor die ondernemers die zich voorheen niet op een on-line markt begaven, maar daar nu wel toe genoodzaakt zijn.

Ben jij een ondernemer in de Gemeente Oirschot? Meld je dan aan en doe mee!

Aanmelden als aanbieder »

Meer informatie vind je in onze veelgestelde vragen (FAQ) sectie hieronder. Heb je een andere vraag of wil je meer informatie? Laat het ons weten via info@lokaaloirschot.nl.

#kooplokaal

FAQ

We kunnen ons voorstellen dat er meteen vragen door je hoofd schieten. Wellicht vind je hieronder het antwoord. Heb je een andere vraag of is iets niet duidelijk? Laat het ons weten via info@lokaaloirschot.nl

Voor elke ondernemer in de gemeente Oirschot is er ruimte voor een profiel. In het profiel komt een persoonlijke foto, een link naar jouw website en maximaal vijf aanbiedingen. In de toekomst komt er zelfs meer ruimte voor aanbiedingen beschikbaar. Als al jullie aanbiedingen op de site staan, dan gaan we samen aan de slag om lokaaloirschot.nl te promoten. Maar vooral ook om de Oirschotse inwoners te stimuleren om jullie te steunen in deze uitdagende tijd.

Als aanbieder bedenk je zelf vijf sterke aanbiedingen die jouw klanten aanspreken. Laat je daarbij inspireren door andere ondernemers, maar laat vooral ook je creativiteit de vrije loop. Een voorbeeld? In vijf minuten kwamen wij al brainstormend op de volgende ideeën: een mooi product voor een mooie prijs, een mode- of foodbox, complete setjes kleding, een dinervoucher, een afhaalmenu, een adviesdienst, een proefpakket, een borrelbon, een online pubquiz, een online bierproeverij… Verzin het maar! Maak het de consument gemakkelijk door eventueel extra services aan te bieden, zoals thuisbezorgen na 18.00 uur, afhalen op afspraak, privé shoppen in de winkel, betalen met een betaalverzoek en makkelijk ruilen of verschillende maten in de auto leggen om direct te kunnen ruilen.

Je kunt steeds zelf de aanbiedingen plaatsen en aanpassen. Zorg voor aanbiedingen die uniek zijn voor lokaaloirschot.nl en wissel je aanbiedingen regelmatig. Op die manier blijven bezoekers terugkomen. Klanten nemen via lokaaloirschot.nl contact op met je, hun bestellingen/aanvragen worden naar je doorgestuurd. Dus zorg wel dat je online bereikbaar bent!

Heb je interesse om mee te doen? Meld je dan aan door een account aan te maken. Als het platform klaar is laten we je dat meteen weten. Dan kun je daarna direct aan de slag met het maken van je profiel en het plaatsen van aanbiedingen.

Door een samenwerking met Visit Oirschot, OVO, Land van Oirschot en Gemeente Oirschot kunnen we jullie de abonnementskosten voor het eerste jaar gratis aanbieden. Hopelijk helpt jullie dat deze uitdagende periode door te komen. Na het eerste jaar gaan we over op een abonnementsvorm. De exacte kosten per maand zijn nog niet bepaald. Maar we denken aan ongeveer € 5,00 per maand voor één vermelding inclusief vijf aanbiedingen. Meer informatie hierover volgt.

We hopen dat we aan de wieg staan van een site met een uitgebreid aanbod, die het beste wat Oirschot te bieden heeft laat zien aan de consument. Hoe completer het aanbod is, hoe groter de kans dat de consument deze site bezoekt. En als consument de site eenmaal gevonden heeft, dan kunnen alle ondernemers die hun aanbiedingen erop hebben staan daarvan profiteren. Als we met zijn allen creatief genoeg zijn in het verzinnen van mooie aanbiedingen, dan zou het wel eens uit kunnen groeien tot een heel mooie marketingtool voor jouw onderneming!

We zijn Lokaal Oirschot gestart op ondernemers te helpen door deze uitdagende periode te komen. Maar het zou natuurlijk zonde zijn om het daarna op te doeken. We hopen dat we aan de wieg staan van een site met een uitgebreid aanbod, die het beste wat Oirschot te bieden heeft laat zien aan de consument. Hoe completer het aanbod is, hoe groter de kans dat de consument deze site bezoekt. En als consument de site eenmaal gevonden heeft, dan kunnen alle ondernemers die hun aanbiedingen erop hebben staan daarvan profiteren. Als we met zijn allen creatief genoeg zijn in het verzinnen van mooie aanbiedingen, dan zou het wel eens uit kunnen groeien tot een heel mooie marketingtool voor jouw onderneming! Ook na deze uitdagende periode dus.

Als je je hebt aangemeld als aanbieder dan kun je inloggen op www.lokaaloirschot.nl/login met het e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt gekozen bij vooraanmelding. Het mailadres dat je gekozen had is tevens je gebruikersnaam. Mocht je het wachtwoord vergeten zijn dan kun je via www.lokaaloirschot.nl/wachtwoord-herstellen een nieuw wachtwoord instellen.

Als je eenmaal ingelogd bent dan kom je op je profielpagina. Die is nog nagenoeg leeg, maar daar ga jij nu dus verandering in aanbrengen.  Klik rechtsboven op ‘MIJN ACCOUNT’ en kies dan voor ‘Bewerk je profiel’. Vul op die pagina zoveel mogelijk van de velden en klik helemaal onderaan op de knop ‘ACCOUNT BIJWERKEN’. Je kunt hier ook een profielfoto en je omslagfoto toevoegen.  Linksboven zie je nog een klein keuzemenu staan, daarmee kun je naar de pagina’s om je openingstijden en je logo te uploaden. Vergeet niet om na invullen steeds helemaal onderaan op de knop ‘ACCOUNT BIJWERKEN’ te klikken.

Onder ‘MIJN ACCOUNT’ vind je nog meer knoppen. Om een aanbieding te plaatsen klik je op ‘Nieuwe aanbieding’. Je krijgt daar de velden te zien die je moet invullen voor een aanbieding. Hopelijk spreekt dat allemaal voor zich. Mocht je een Categorie missen dan kun je dat even melden via info@lokaaloirschot.nl.

Zorg voor aanbiedingen die uniek zijn voor lokaaloirschot.nl en wissel je aanbiedingen regelmatig. Op die manier blijven bezoekers terugkomen. Klanten nemen via lokaaloirschot.nl contact op met je, hun bestellingen/aanvragen worden naar je doorgestuurd. Dus zorg wel dat je online bereikbaar bent!