Doe Boerderij- Camping De Steenuil

Schansstraat 3, Oirschot

Kleinschalig, persoonlijk & van alles te doen! Bij Doe-Boerderij “De Steenuil” geniet u van het gezellige platteland & de Brabantse gastvrijheid. Het gras kriebelend tussen uw tenen, de kinderen een rode blos op de wangen van het spelen.
De geur van hooi & een vers, zelf geraapt, eitje aan het ontbijt! Kinderen ravotten in de binnenspeeltuin of op de boerderij en ontdekken dat een koe als huisdier toch ook erg leuk is!

Terwijl u zelf lekker kunt ontspannen, Hèhè eindelijk tijd om te genieten met het hele gezin!
Kamperen, dagje uit, lekker eten of een kinderfeestje?

Wij zorgen voor een unieke beleving!

Familie van de Schoot
Boer Wim, zoon Willem en dochter Hanne


Bestel een van onze aanbiedingen

Bekijk en bestel hier onze speciaal voor Lokaal Oirschot samengestelde aanbiedingen.

Wil jij je kinderfeestje nog vieren voor de vakantie?
Vanaf €16,95

Wil jij je kinderfeestje nog vieren voor de vakantie?

Kroelen met onze kalfjes, de boer helpen of spelen in het hooi. Roosje het kalfje of Sjors de pony, ze vinden het allemaal fijn dat jij er bent. We weten zeker dat jij een fijne verjaardag zult hebben op onze boerderij! Wij staan garant voor een energieke dag, waarbij de kinderen het hele jaar door actief en veilig buiten spelen op onze boerderij. Ravot kinderfeestje: € 16,95 per kindje, een gezellige tafel buiten, onbeperkt ranja, een grote schaal chipjes en snoepjes, tafelfrietjes met frikadelletjes en sausjes. Deelname met onze dagactiviteit (1 per dag, voor de activiteit op jullie datum, zie onder, oa. voeren met de boer of ponyrijden of tractorritje) Deze feestjes zijn incl. kleurplaatje voor elk kind bij vertrek, een aandenken aan de doe activiteit van de dag, een kado'tje voor de jarige. Te boeken met minimaal 6 kindjes (minder mag ook u betaald alleen voor minimaal 6) Tijdsduur 3 uur , alleen op reservering. Bij warm weer hebben we waterplezier! LET OP ivm de COVID richtlijnen is het binnen-speel en zit gedeelte voor kinderfeesten nog gesloten. Inclusief voor alle kinderfeestje: Een feestje waarbij de kinderen buiten op de boerderij kunnen spelen en de dieren kunnen beleven.Toegang Doe-Boerderij grote boeren buiten speeltuin, terras buiten, zelf de dieren beleven, toegang tot de stallen. De boerderijdieren beleeft u met de kinderen samen. Bij ons vind u een echte boerderijbeleving, onze stallen zijn tijdens de openingstijden altijd toegankelijk. Hierin wordt ook volop gespeeld. Elke openingsdag hebben we minimaal 1 boerderij activiteit .
Meer info »

Over Doe Boerderij- Camping De Steenuil

Wat kun je allemaal bij ons doen?

Wij zijn een speelboerderij en nog een échte boerderij. Je kunt bij ons dus super spelen, binnen en buiten.
Maar daarnaast ook de boerderij beleven en lekker met de dieren knuffelen en voeren met boer Wim of boer Willem! We hebben een nieuwe binnenspeeltuin met een grote banden glijbaan en buisglijbaan. Er is binnen ook een zandbak en bouwhoek en veel meer. Buiten kun je spelen in het hooi en in de strohut, met de skelters, fietsjes, luchtkussen, trampolines, speelhuisjes, speeltoestellen. Maar ook voetballen op het sportveldje. Eigenlijk teveel om op te noemen.

Buiten kun je ook de boerderij beleven. En dat is een feest! Onze dieren vinden het heerlijk als er bezoek is! De kalfjes op het stro en de grote koeien in de stal. De geitjes staan te trappelen om geaaid te worden. En misschien heb jij wel een verhaaltje te vertellen aan de konijnen terwijl je ze lekker knuffelt?
Spelen in de hooischuur, fietsen, racen op de skelterbaan of traptractor rijden op het erf. Heb je nog energie over? Dan kun je ook nog meedoen met onze dag-activiteiten. Elke dag hebben we minimaal één activiteit zoals voeren met de boer, een ponyritje, knutselen, tractorrijden, bingo, boerenspelletjes........... welke activiteit er is vind je op de dag zelf bij de entree op het bord.
In de agenda op de site vind je de aparte activiteiten zoals op feestdagen of onze eigen Leuke Dingen Dagen.
(Midden van de Zomervakantie is ook ons Maisdoolhof geopend).

Lekker eten en drinken maakt de Brabantse boerderij beleving compleet!
Wilt u een tafeltje reserveren? Hoeft niet mag wel. Gezellig! Dat kan klik hier.

Heeft u nog vragen? Dan weet u ons te vinden.

Bij ons kun je trouwens ook terecht voor Schoolreisjes of groepsuitjes!

Houdoe en tot gauw!


Groetjes Hanne of Willem van de Schoot

Contact & openingstijden

Doe Boerderij- Camping De Steenuil

Schansstraat 3
5688NC Oirschot

Telefoon: 0649388966
E-mail: Info@desteenuil.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Blijf verbonden

Meld je aan op de nieuwsbrief van Lokaal Oirschot en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en aanbieders.