Restaurant De Zwaan 1623

Markt 4, Oirschot

Ons restaurant is gevestigd op een van de mooiste plekken van Brabant: de markt in Oirschot. In een karakteristiek en monumentaal pand presenteren wij met trots onze gerechten en gastvrijheid. Lekker uiteten voor een betaalbare prijs! Wij omschrijven onszelf als een middenklasse plus restaurant waar een ontspannen sfeer hangt dat proef je en dat beleef je!


Bestel een van onze aanbiedingen

Bekijk en bestel hier onze speciaal voor Lokaal Oirschot samengestelde aanbiedingen.

Mosselen
€18,50

Mosselen

Mosselen in bier of wijn bereid met salade frietjes en knoflooksaus.

€18.50
Meer info »

Over Restaurant De Zwaan 1623

De Zwaan 1623 kent een beroemde geschiedenis. Al bijna 400 jaar ontvangt ons restaurant gasten uit Oirschot en wijde omgeving, en al vier eeuwen lang staat ons etablissement bekend als Auberge de Zwaan.

Wij wilden deze naam in ere houden, maar er toch een kleine verandering in aanbrengen. Een toevoeging van het jaartal voelde direct goed.

We combineren graag vernieuwing met daarbij de eeuwige gastvrijheid die hier heerst als uitgangspunt. De naam De Zwaan 1623 is net als ons team, onze menukaart en de mogelijkheden een mix van oud en nieuw, van vertrouwd maar toch verrassend. We ontmoeten je graag!

Het restaurant en het terras van De Zwaan 1623 zijn 6 dagen in de week geopend, van dinsdag tot en met zondag. Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond kun je bij ons terecht voor een kop koffie met gebak, een lunch, borrel, high-tea of diner. Bijpraten met familie, lachen met vrienden of een overleg met zakenpartners, het kan allemaal.

De Zwaan 1623 heeft meerdere ruimtes die uitermate geschikt zijn voor een besloten borrel, een vergadering of het vieren van een jubileum. Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

In de keuken van ons restaurant wordt gekookt met liefde voor het vak. Onze chef-koks kennen de regels en technieken, maar laten het gevoel leiden. Het gaat erom wat onze gasten lekker vinden, waarbij we een beetje uitdaging niet uit de weg gaan. Ieder seizoen verandert de kaart. Favorieten gerechten blijven en voor mosselen en asperges maken we graag een plekje vrij. Houd onze website in de gaten voor speciale arrangementen tijdens de feestdagen.

Reserveer nu en laat je verrassen!


Reserveer eens en laat je verrassen!

Contact & openingstijden

Restaurant De Zwaan 1623

Markt 4
5688 AJ Oirschot

Telefoon: 0651109063
E-mail: info@dezwaan1623.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Blijf verbonden

Meld je aan op de nieuwsbrief van Lokaal Oirschot en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en aanbieders.