Arno Smits Catering

Moorland 3h, Oirschot

Arno Smits Catering is dé cateraar van Oirschot en omstreken. Op persoonlijke en flexibele wijze stellen wij samen met onze (zakelijke of particuliere) klant een cateringaanbod op.


Over Arno Smits Catering

Al twintig jaar is Arno Smits Catering een vertrouwde cateraar. Omdat geen klant hetzelfde wensenpakket heeft, staat persoonlijk contact en een klantvriendelijke aanpak bij ons centraal. Wij verzorgen een breedscala aan cateringopdrachten. U kunt hierbij denken aan: hapjesbuffetten, bedrijfsevents, bruiloften, barbecue's, food supply en de verhuur van diverse foodtrucks.

Wat maakt de catering van Arno Smits zo bijzonder?
De kwaliteit van het eten, maar zeker ook de aankleding vinden wij ontzettend belangrijk. De juiste sfeer neerzetten draagt tenslotte bij aan het succes van het feestje. Daarom besteden wij veel aandacht aan servies, entourage én investeren regelmatig in nieuwe trendy materialen.

Al 20 jaar een bekend gezicht!
Twintig jaar is niet niks. Eenentwintig jaar oud was Arno Smits, toen hij in de schuur van zijn ouderlijk huis aan de Bestseweg een cateringbedrijf startte. Tien jaar later was daar een prachtig nieuw pand aan het Wilhelminakanaal. En daar op dat prachtige plekje bruist het nog steeds van de ideeën en energie. Want nu, twintig jaar na het begin, draait het bedrijf op volle toeren. Professionaliteit, kwaliteit en plezier staan voorop!

Kopje koffie
Benieuwd hoe we werken, waar de keukenbrigade de hapjes in elkaar draait of behoefte aan persoonlijk gesprek? Kom dan eens op de koffie. En proef de sfeer van ons prachtige bedrijf van heel dichtbij.


Gast zijn op uw eigen feestje? Daar zorgen wij voor!

Contact & openingstijden

Arno Smits Catering

Moorland 3h
5688 GA Oirschot

Telefoon: 0499-332485
E-mail: sjoerd@arnosmits.nl

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 17:00
Dinsdag: 9:00 - 17:00
Woensdag: 9:00 - 17:00
Donderdag: 9:00 - 17:00
Vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00
Zondag: 9:00 - 17:00

U kunt bij ons op alle dagen terecht voor catering en evenementen. Ons kantoor is tijdens kantoortijden bereikbaar.

Blijf verbonden

Meld je aan op de nieuwsbrief van Lokaal Oirschot en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en aanbieders.