Marba Tegels

De Haven 3, Oirschot

Heeft u een nieuwe woning gekocht of gaat u renoveren? Zoekt u inspiratie en/ of een persoonlijk advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een overzichtelijk ingerichte ruimte met diverse sfeerboxen, moodboards en de mogelijkheid tot een 3D ontwerp bij aanschaf van uw tegels. Wij nemen graag de tijd voor u zodat we samen op zoek gaan naar de juiste tegel om de sfeer te creëren die u zoekt.


Over Marba Tegels

Wij vinden dat efficiëntie zorgt voor ontzorgen met verbouwen, waardoor u na één bezoek aan onze showroom, alles heeft geregeld en precies weet waar u aan toe bent.

Het begint met een goed advies.
Na jarenlange ervaring in de verkoop en tegelbranche hebben we onze krachten gebundeld zodat we u geheel ontzorgen in het tegelwerk.

Over het algemeen is tegelwerk een flinke investering. Daarom nemen we rustig de tijd voor u om een eerlijk advies te geven en u tot een wel overwogen besluit komt. Om goed advies te kunnen geven gaan we graag met u in gesprek over uw project. Zodra alle wensen en behoeften duidelijk zijn gaan we samen op zoek naar de juiste tegel.

Moodboards en gratis 3D ontwerp
Met behulp van diverse accessoires en materialen creëren wij het moodboard wat bij u past en brengen zo uw ideeën tot leven. Zodra de keuze van de juiste tegel gemaakt is, bieden wij u de mogelijkheid om de ruimte 3D in te tekenen om zo te zien of dit werkelijk de tegel is die bij u en uw ruimte past. Dit alles onder het genot van een lekkere kop koffie of een heerlijk glas wijn.

Wij beschikken over de juiste tegelzetter
Zodra de tegel door u is gekozen hoeft u niet op zoek te gaan naar de juiste tegelzetter, die hebben wij namelijk gewoon in huis voor u. De agenda’s worden er direct bij gepakt, en de realisatie van uw project wordt ingepland.


Uw keuze, ons vakwerk!

Contact & openingstijden

Marba Tegels

De Haven 3
5688DR Oirschot

Telefoon: 0651407812
E-mail: Info@marbategels.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Naast de regulier openingstijden, ook elke dag op afspraak geopend

Blijf verbonden

Meld je aan op de nieuwsbrief van Lokaal Oirschot en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en aanbieders.