Broodhuys de Beerse Bakker BV

Willibrordstraat 5, Oost West en Middelbeers

Een familie bedrijf in hart en nieren. Waar u 6 dagen in de week terecht kunt voor heerlijk vers brood, harde en zachte broodjes, gebak. Wij staan voor klantvriendelijkheid, tevredenheid en constante kwaliteit.


Over Broodhuys de Beerse Bakker BV

De meeste kennen ons als “De Beerse Bakker” gelegen in het pittoreske Middelbeers , Noord Brabant. Sinds 1986 behoort deze zaak tot de familie Bressers. Een familie bedrijf in hart en nieren. Inmiddels zijn dochter Vivian en zoon Gidion ook in de zaak getreden. Sinds 2014 hebben zij 2 winkels in Eindhoven en sinds 2017 een winkel in Veldhoven. Ook leveren wij onze producten aan 2 winkels in de omtrek. Breadpoint in Best, Bakkerij Schellens in Goirle.
Bij ons staat kwaliteit en ambacht op de eerste plaats. Iedere nacht weer verse broden en gebak produceren. Al onze producten worden daarom ook voor groot gedeelte nog met de hand gemaakt. En zo proberen wij onze producten nog steeds dagelijks te verbeteren. Onze 25 personeelsleden staan iedere nacht en dag voor u klaar om de beste broodjes te bakken en te verkopen.

Wij zijn hartstikke trots op wat we tot op heden bereikt hebben met zijn allen. We staan niet stil en gaan mee met alle trends en wensen van dit moment.

En we hopen u weer snel te mogen begroeten in een van onze winkels


ût is lekker, ût komt van De Beerse Bekker!

Contact & openingstijden

Broodhuys de Beerse Bakker BV

Willibrordstraat 5
5091 CC Oost West en Middelbeers

Telefoon: 0135142569
E-mail: info@debeersebakker.nl

Openingstijden

Maandag: 8:00 - 17:30
Dinsdag: 8:00 - 17:30
Woensdag: 8:00 - 17:30
Donderdag: 8:00 - 17:30
Vrijdag: 8:00 - 18:00
Zaterdag: 7:30 - 15:00
Zondag: Gesloten

Blijf verbonden

Meld je aan op de nieuwsbrief van Lokaal Oirschot en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en aanbieders.