Van Tafel

Bedrijvenweg 9, Oirschot

Wij maken tafels op maat! Het team Van Tafel bestaat uit vakkundige, enthousiaste en creatieve mensen met passie voor ontwerpen, hout bewerken en styling. Onze jarenlange ervaring in het hogere segment van de meubelbranche zorgt ervoor dat de kwaliteit-prijs verhouding zeer goed is. Kwaliteit staat bij ons voorop! Ter inspiratie voor uw tafel op maat hebben we een tafelcollectie maar ook een stoelencollectie samengesteld. Onze collectie is online alsook in onze toonkamers te bewonderen. De toonkamers hebben zicht op de werkplaats waar uw tafel gemaakt wordt.

Graag ondersteunen we u bij het gehele aankoop traject van meubels zodat alles van a tot z geregeld wordt. Iedere aankoop is maatwerk.

De toonkamers zijn open op afspraak. Tot ziens in onze toonkamers of online. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, bel (06 114 56 259) mail (info@vantafel.nl) of app ons gerust.


Over Van Tafel

Liefde voor meubels zit in ons DNA. Als derde generatie werkzaam in de meubelindustrie, van vader op zoon. Allen het vak geleerd bij meubelfabriek Teurlincx en Meijers. Besmet met het meubelvirus door opdrachtgevers als Marcel Wanders, Piet Boon, Jan des Bouvrie en Henk en Roderick Vos.

Ruim 12 jaar geleden hebben we onze eigen productie opgezet en produceren wij tafels voor het hoger segment. Gemiddeld verlaten iedere week 40 tafels onze fabriek (naar de retail). Vrienden en bekenden stonden in deze periode regelmatig voor de deur voor advies en maatwerk. Door de positieve reacties en de aanhoudende verzoeken is besloten dit te professionaliseren en de consumentenmarkt op te gaan. Dit werd concreet toen Chantal haar baan had opgezegd en na vele gesprekken de stoute schoenen aantrok om een bedrijfsplan te schrijven.

Al onze tafels worden met de hand gemaakt in Oirschot, Nederland. Wij beschikken over veel kennis van dit mooie ambacht. Massief houten eettafels met liefde en passie gemaakt. We hebben een collectie voor u samengesteld maar uiteraard is maatwerk ook mogelijk.

Houten tafels zijn een natuurproduct waardoor geen enkele tafel hetzelfde is. Iedere tafel is dus uniek.


Lieve groet, Chantal

Contact & openingstijden

Van Tafel

Bedrijvenweg 9
5688 XH Oirschot

Telefoon: +31611456259
E-mail: info@vantafel.nl

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 18:00
Dinsdag: 9:00 - 18:00
Woensdag: 9:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 18:00
Vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 18:00
Zondag: 9:00 - 18:00

Wij ontvangen u graag in onze toonkamers. Dit kan 7 dagen per week. Dit is alleen mogelijk op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt ons appen 0611456259 of mailen naar info@vantafel.nl.

Blijf verbonden

Meld je aan op de nieuwsbrief van Lokaal Oirschot en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en aanbieders.