Dualler

Eikenbussel 23, Oirschot

Sinds 2003 ontwerpen en ontwikkelen we digitale media
Dualler is een Nederlands bureau voor communicatie gespecialiseerd in digitale media. Sinds 2003 bedenken en ontwikkelen wij interactieve oplossingen voor de meest uiteenlopende grote en kleine ondernemingen. Onze services bestaan onder andere uit het ontwerpen en bouwen van responsive websites met of zonder CMS, mobiele apps voor iOS/Android/Windows Phone maar ook webapplicaties/web based software. We hebben ook een eigen CMS ontwikkeld: het gebruiksvriendelijke Dualler CMS.


Over Dualler

Door onze passie voor grafische vormgeving, webdesign en HTML/CSS blijven we als vanzelf op de hoogte van de nieuwste innovaties, technieken en trends. Wij combineren creativiteit met de laatste technieken om een project tot tevredenheid van de klant af te ronden, maar mensen komen altijd op de eerste plaats. Een persoonlijke aanpak is bij ons vanzelfsprekend. Verder werken we het liefst zo transparant mogelijk, we werken bijvoorbeeld samen met een aantal vaste (web-)professionals op verschillende gebieden en daar maken we geen geheim van.

Dualler werkt met net zoveel passie aan kleine en grote projecten, zowel voor startups als voor gevestigde ondernemingen. We zorgen er met onze persoonlijke en transparante aanpak altijd voor dat de oplossing precies past bij de focus en het budget van het project.

Indien u graag eens vrijblijvend met ons wilt praten over een nieuw project of u meer informatie wilt over onze mogelijkheden, horen we graag van u. Neem gerust contact op om te zien hoe we kunnen helpen.


Groetjes Lennard

Contact & openingstijden

Dualler

Eikenbussel 23
5689 AA Oirschot

Telefoon: 06-23322484
E-mail: lvdlaar@dualler.nl

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 17:30
Dinsdag: 9:00 - 17:30
Woensdag: 9:00 - 17:30
Donderdag: 9:00 - 17:30
Vrijdag: 9:00 - 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Blijf verbonden

Meld je aan op de nieuwsbrief van Lokaal Oirschot en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en aanbieders.