Glow en Wow Skincare & Beauty

Castaert 48, Oirschot

Welkom Bij ‘Glow en Wow’ Skincare & Beauty. De Schoonheiddsalon waar wellness en huidverbetering gecombineerd wordt. Een behandeling in mijn salon begint daarom altijd met het welkomstritueel die zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Body en Mind komen in balans gedurende de unieke beleving van voelen, ruiken, horen en proeven. Kies je eigen geur waardoor de behandeling wordt afgestemd op je stemming van die dag en de afsluiting met een heerlijke kop thee maakt je behandeling tot een perfecte wellnessbeleving.


Bestel een van onze aanbiedingen

Bekijk en bestel hier onze speciaal voor Lokaal Oirschot samengestelde aanbiedingen.

Christmas Giftset!
€44,50

Christmas Giftset!

De pakketjes staan voor casual luxury, tijd voor jezelf, your moment @ home with happy feelings and happy thoughts! Wordt blij van de geuren en kleuren en geniet van jouw mandje ‘Happiness’! Laat je relaties, vriendin, zus of moeder genieten van een ‘Glow en Wow’ momentje!
Mandje
Handdoekje
Cenzaa Delightfull Dream Tea 55 gr.
Loveli Deo
Loveli Lipbalm
Soja Kaars groot
Glow en Wow Soapbar
Droogbloemetjes

Van €49,95 voor €44,50
Meer info »
Treatment ±45min.
€36,00

Treatment ±45min.

Ervaar de geurreis, welkomstmassage, reiniging, dieptereiniging (peeling), masker, afsluitende verzorging in de vorm van een oogcreme, serum, 24H Cream en een zonbescherming. Inclusief een huidanalyse en een persoonlijk productadvies. Natuurlijk is jouw behandeling te personaliseren met bv. het harsen of verven van je wenkbrauwen of een gelaatsmassage.
Meer info »

Over Glow en Wow Skincare & Beauty

Welkom bij 'Glow en Wow' de beautysalon waarin de focus wordt gelegd op het verbeteren van jouw huidconditie maar waar ook warmte en gastvrijheid hoog in het vaandel staat.
In mijn salon werk ik met de professionele en heerlijk geurende producten van Cenzaa. Een geweldig merk met een Oosterse filosofie en visie die verder kijken dan alleen de buitenkant. Ik vind dat een bezoek aan een salon meer moet zijn dan alleen het ondergaan van een behandeling. Daarom bied ik een totaalbeleving aan waarbij klanten zich meteen op hun gemak voelen en zich volledig kunnen overgeven aan een moment van ontspanning. Ieder mens is uniek waardoor iedere behandeling er anders uit zal zien en indien gewenst kunnen we in combinatie met het thuisgebruik van producten de mooiste versie van u zelf naar boven halen.
U kunt in mijn salon terecht voor gelaatsbehandelingen, (bruids) make-up & arrangementen, massages, hand- en voetverzorging en wenkbrauwstyling. Daarnaast kan ik een mooie kleur gelpolish op uw nagels aanbrengen terwijl u geniet van een kopje Cenzaa kruidenthee met wat lekkers...


Groetjes Nienke Manger

Contact & openingstijden

Glow en Wow Skincare & Beauty

Castaert 48
5688 PG Oirschot

Telefoon: 06-28415221
E-mail: contact@glowenwow.nl

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 14:00
Dinsdag: 9:00 - 14:00
Woensdag: 9:00 - 21:30
Donderdag: 9:00 - 14:00
Vrijdag: 9:00 - 14:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Op dinsdag en vrijdag ook in de avond geopend van 19.00 tot 21.30

Blijf verbonden

Meld je aan op de nieuwsbrief van Lokaal Oirschot en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en aanbieders.