De Ster Kaas en Culinair

Molenstraat 2, Oirschot

Heel veel lekkers in één winkel

Een nostalgische entree en een welgemeend ‘welkom’, vervolgens vitrines vol met kazen en vleeswaren, manden met delicatessen en wanden met kruiden, oliën, azijn en andere lekkernijen; dat is De Ster Kaas & Culinair.

Het assortiment van De Ster is heel breed; naast kazen, vleeswaren, noten, bijzondere broodsoorten, crackers, tapas, kruiden, wijn, oliën en azijn kunt u er ook terecht voor exclusief serviesgoed. Mensen die graag iemand een origineel cadeau willen geven, zijn ook daarvoor bij De Ster aan het juiste adres.

De Ster Kaas & Culinair geeft ook diverse culinaire workshops, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Tijdens de workshops wordt er gewerkt met verse seizoensproducten. Wel zijn de bereidingsmogelijkheden net even anders dan gewoonlijk en dat maakt een workshop tot een aangename verrassing. De workshops vinden plaats in de gezellige ambiance van de Rijkesluisstraat 5c in Oirschot.

De Ster Kaas & Culinair heeft heel veel te bieden en is niet voor niets één van de allermooiste winkels van Zuid-Nederland. Zo veroverde De Ster al twee keer de eerste plaats in de wedstrijd ‘Beste speciaalzaak van Nederland’.


Bestel een van onze aanbiedingen

Bekijk en bestel hier onze speciaal voor Lokaal Oirschot samengestelde aanbiedingen.

Borrelplank vanaf 2 personen
Vanaf €6,45

Borrelplank vanaf 2 personen

Vanwege de Corona is het helaas niet mogelijk om met veel mensen bij elkaar te komen. Maar je mag wel lekker met zijn tweetjes genieten van een heerlijke borrelplank. Daarom maken we vanaf nu ook een plankje voor 2 personen. Ben u met meer personen? Geen probleem je kan voor elk gezelschap een borrelplank bestellen. Het kost €6,45 per persoon.

Wat ligt er allemaal op:

- Hollandse kaas

- Buitenlandse kaas

- Charcuterie

- Tapas

Het plankje met bakjes krijg je in bruikleen en moeten naderhand weer worden terug gebracht.


Bestellen... bel of mail naar de winkel.
Meer info »

Contact & openingstijden

De Ster Kaas en Culinair

Molenstraat 2
5688AD Oirschot

Telefoon: 0499 575 256
E-mail: info@desterkaasculinair.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:00 - 18:00
Woensdag: 9:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 18:00
Vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Blijf verbonden

Meld je aan op de nieuwsbrief van Lokaal Oirschot en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en aanbieders.