Maartje Meerman | KunstKathedraal

10% korting op schilderijen en tekeningen

Naast de kunstlessen die ik geef, ben ik ook professioneel beeldend kunstenaar met een eigen oeuvre.

Niet iedereen weet dat de meeste van mijn werken ook te koop zijn. Ik maak zowel tekeningen als schilderijen in diverse formaten, waardoor de prijzen ook heel uiteenlopend zijn. Om een idee te geven: je kunt al een klein formaat tekening aanschaffen (zonder lijst) vanaf €75. De grootste olieverfschilderijen (tot 100x200 cm) zijn rond €3000 te koop. En dus heel veel bedragen daartussen, in principe is er voor elke beurs wel iets te koop. Het zijn vanzelfsprekend alle unica.
Neem alvast eens een kijkje op www.maartjemeerman.nl.

Nu dus speciaal voor mensen die via Lokaal Oirschot contact leggen: 10% korting op alle werken!

Zou je mijn werk eens willen komen bekijken? Neem contact op, dan maken we een afspraak voor een atelierbezoek.

En wist je dat ik naast mijn vrije werk ook portretten in opdracht maak? Wil je hier meer over weten, neem ook dan contact op. Dan maken we een afspraak, zodat je langs kunt komen en ik je kan informeren over de mogelijkheden.

Bestellen »
Kloosterstraat 92, Oirschot

Maartje Meerman | KunstKathedraal

5
Aanbiedingen

Ik ben Maartje Meerman en autonoom beeldend kunstenaar. Een aantal jaren geleden heb ik het instituut voor kunsteducatie de KunstKathedraal opgericht. De KunstKathedraal is een plek waar mensen zich onder mijn professionele begeleiding creatief kunnen ontwikkelen. Ik geef lessen aan zowel volwassenen als kinderen, verzorg (bedrijfs-)workshops, geef portfoliobegeleiding aan jongeren die een kunstvakopleiding willen volgen op MBO/HBO niveau en verzorg kunstprojecten op basisscholen. Daarnaast begeleid en coach ik volwassenen, kinderen en jongeren.

Meer informatie »