HuisMarct Makelaars

HuisMarct Makelaars bestaat 5 jaar!

9 september 2015
Op die dag was HuisMarct Makelaars officieel een feit. Inschrijving bij de KvK en vol enthousiasme aan de slag. Compleet nieuw in de markt en gemotiveerd tot op het bot!

Een appartement aan de Moriaan in Oirschot was onze eerste woning 'in portefeuille' en ook de eerste woning die door ons verkocht werd.
Mooie herinnering en erg leuk dat we hier vrijwel dagelijks langsrijden aangezien wij met ons kantoor aan de Moriaan gevestigd zijn!

Wat hebben we in de afgelopen 5 jaar veel panden gezien en ook veel mooie mensen leren kennen. Ieder mens en ieder pand kent zijn eigen verhaal, dat is wat het makelen voor ons zo boeiend maakt. We hebben hard gewerkt, maar ook veel gelachen!

5 jaar....., de tijd is voorbij gevlogen. Met veel plezier kijken we terug op ons eerste lustrum en met vertrouwen en enthousiasme kijken we naar de toekomst.

Uiteraard gaan wij dit heuglijke feit met jullie vieren, dus... vergeet niet onze Facebook-pagina in de gaten te houden.
Bestellen »
De Moriaan 86, Oirschot

HuisMarct Makelaars

3
Aanbiedingen

Wil jij een makelaar die persoonlijk, echt vernieuwend en proactief is? Iemand die klantcontact en resultaat voorop heeft staan? Die de modernste middelen inzet voor de beste presentatie van je huis? Dan is HuisMarct Makelaars jouw vriend in het (ver)koopproces!

Meer informatie »