De Cultuurboerderij

Vakantiehuisje vrijstaand buitengebied Oirschot

Huiske ten Halve is sfeervol, vintage ingericht met het gevoel van vervlogen tijden, je voelt je meteen thuis. Door gasten ook wel betiteld als het sfeertje van 1000 en 1 nachten...romantisch dus! Verblijf in dit huisje brengt je meteen in een ontspannen sfeer, het zgn "zen" gevoel. Los van alle verplichtingen van thuis. Prima locatie om te onthaasten...
Dit met zorg en aandacht, geheel vrijstaand, recent gerenoveerde huisje geeft een aangenaam thuisgevoel of dat je er altijd al hebt gewoond!
Aangezien het huisje helemaal tot beschikking staat van onze gasten en geheel zelf voorzienend is zal men grote vrijheid ervaren.
Het gehele huisje staat tot beschikking van de gast!
Bestellen »
Voldijnseweg 8, O.W.Middelbeers

De Cultuurboerderij

1
Aanbieding

Het echtpaar Gerard en Berdie Pasmans stelt haar boerderij, met aangrenzend de wei met openluchtpodium en bos aan de Beerze, beschikbaar voor bezoekers om het gebouw te verkennen en informatie te verkrijgen over de omgeving. In De Cultuurboerderij vinden kunst- en cultuuractiviteiten plaats in de breedste zin van het woord. Denk aan poëzie, exposities, voorstellingen, optredens, excursies en kleinkunst. De Cultuurboerderij richt zich daarbij vooral op nieuwe, niet-alledaagse ideeën van beginnende, jonge kunstenaars of artiesten. Een idyllisch rustpunt in de hectiek van alledag. U waant zich in vervlogen tijden met de charme van een tikkeltje Franse nostalgie..... De Cultuurboerderij presenteert zich bij aankomst direct als een rustige, inspiratievolle omgeving. Hier concentreert zich het "leven", dat men echter moet zien als een paradoxale betiteling van een bijna eeuwige rust, waarin alleen de geluiden van de stilte in de zang van de vogels en de verre roep van een koekoek te beluisteren vallen. Van hier leiden de wegen naar alle oorden van de wereld... De binnen- en buitenruimte lenen zich perfect voor workshops, teambuilding en groepsbijeenkomsten. Op verzoek worden er rondwandelingen in het gebied georganiseerd.

Meer informatie »