Cursusorganisatie Go2Academy - safety & training

Veiligheids Checklist Aannemers (VCA) met promotie korting

INHOUD:
• Klassikale lesdag + examen: een volledige lesdag verzorgd door een ervaren instructeur met aansluitend aflegging van het officiële examen Basis-VCA of VOL-VCA. • De cursist ontvangt een lesboek in bruikleen ter voorbereiding.
• Lestijd: 08:00 – 16:00 uur, examentijd: 16:15 – 17:30 uur.
• Inbegrepen tijdens lesdag: uitgebreide lunch, koffie/thee, koekjes, tafelwater

PRIJZEN:
Basisopleiding VCA (voor uitvoerende medewerkers): reguliere prijs € 225,- excl. BTW. Via Lokaal Oirschot: € 215,- excl. BTW
VOL-VCA (voor operationeel leidinggevenden): reguliere prijs € 225,- excl. BTW. Via Lokaal Oirschot: € 215,- excl. BTW

VCA certificering zorgt ervoor dat medewerkers veiliger werken met als doel ongevallen op de werkvloer voorkomen. Dienstverlenende bedrijven dienen een gecertificeerd VGM-beheersysteem (veiligheid, gezondheid en milieu) te hebben. Onder deze bedrijven vallen organisaties die werkzaamheden uitvoeren die risicovol kunnen zijn.
Bestellen »
Kattenberg 2a, Oirschot

Cursusorganisatie Go2Academy - safety & training

4
Aanbiedingen

GO2ACADEMY SAFETY & TRAINING Jouw veiligheid en dat van anderen gaat mij aan het hart! Mijn naam is Mandy Smetsers en mijn missie is het vergroten van ieders (bedrijf)veiligheid. Op een ideale les locatie in het mooie Spoordonk bied ik veiligheidscursussen aan voor bedrijven (o.a. BHV, VCA, RI&E) alsmede aan privé-personen voor het trainen van cruciale vaardigheden zoals het verlenen van levensreddende hulp bij ongevallen, reanimatie, & AED training en Eerste Hulp aan Kinderen. Laten we kennismaken!

Meer informatie »