Cursusorganisatie Go2Academy - safety & training

Workshop Eerste Hulp Aan Kinderen en baby’s

Elk jaar worden gemiddeld 140.000 kinderen op de Spoedeisende Hulpafdeling van een ziekenhuis behandeld na een ongeval thuis. De meeste kinderen zijn tussen de nul en vier jaar oud. De helft van de letsels wordt veroorzaakt door een val en daarbij ontstaan meest letsels aan het hoofd, hals of nek. Ook op school en in het verkeer kunnen kinderen gewond raken. Want juist met jonge kinderen zit een ongeluk in een klein hoekje.
Redenen genoeg dus om aandacht te besteden aan EHBO die specifiek op kinderen gericht is. Wil je als ouder/verzorger de basisvaardigheden van Eerste Hulp Aan Kinderen leren en is een erkend certificaat niet nodig? (zoals voor gastouders, kinderopvang e.d.)
Geef je snel op voor deze leerzame workshop. Tip: informeer ook eens naar de animo in je vriendengroep, zwangerschapsgym club, speelzaal ouders, etc. Los van het feit dat het gezelliger is om dit samen met bekenden te doen, kun je dan zelf een datumvoorkeur aangeven en is de kans dat deze cursus dan ook kan doorgaan groter (totaal aantal deelnemers moet minimaal 10 cursisten zijn).

Kosten:
Reguliere prijs: € 95,- per persoon, inclusief BTW. Via Lokaal Oirschot: € 89,- per persoon inclusief BTW.
Bestellen »
Kattenberg 2a, Oirschot

Cursusorganisatie Go2Academy - safety & training

4
Aanbiedingen

GO2ACADEMY SAFETY & TRAINING Jouw veiligheid en dat van anderen gaat mij aan het hart! Mijn naam is Mandy Smetsers en mijn missie is het vergroten van ieders (bedrijf)veiligheid. Op een ideale les locatie in het mooie Spoordonk bied ik veiligheidscursussen aan voor bedrijven (o.a. BHV, VCA, RI&E) alsmede aan privé-personen voor het trainen van cruciale vaardigheden zoals het verlenen van levensreddende hulp bij ongevallen, reanimatie, & AED training en Eerste Hulp aan Kinderen. Laten we kennismaken!

Meer informatie »