Hulp nodig?

Leuk dat jij al bent aangehaakt als aanbieder van Lokaal Oirschot. Samen gaan we er een succes van maken! Vind je het lastig om jouw verhaal of aanbieding goed op papier te krijgen? Dan hebben we een voordelige oplossing voor je! Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@lokaaloirschot.nl.

Aanbiedingen
Als (gratis) lid van Lokaal Oirschot kun je vijf aanbiedingen plaatsen. Maar als vijf te veel is, is minder natuurlijk ook prima. Denk in leuke, toegankelijke acties waardoor de inwoner juist bij jou binnenwandelt. En hoe mooi zou het zijn, als je jouw aanbieding doorplaatst op de social media kanalen van je bedrijf? Op deze manier is Lokaal Oirschot steeds meer zichtbaar bij de Oirschotse inwoner. Tip: gebruik daarbij de hashtag #kooplokaal en tag/vernoem lokaaloirschot.nl in je berichten op social media.

Hulp nodig?
Vind je het lastig om jouw verhaal of aanbieding goed op papier te krijgen? Malou van Loon (LOUC communicatie), Toon Capel (Toon Capel Tekst & Communicatie) en Koen van Overbeek (Ongestoord – Online Marketing Bureau) helpen je graag op weg. Voor een sympathiek bedrag voorzien ze jouw pagina op lokaaloirschot.nl van wat extra taalkundige spice. En toveren ze jouw eerste aanbieding(en) om tot een zichzelf verkopend verhaal. Maar ook voor hulp bij het vertellen van jouw verhaal op social media of je website zijn er mogelijkheden. Juist de kruisbestuiving maakt het een succes.

De mogelijkheden

  1. Totale check up profieltekst en maximaal 5 aanbiedingen op lokaaloirschot.nl – € 45,00 (exclusief BTW)
  2. Social Media Advies – haal meer uit jouw social media, inclusief 4 opgemaakte social media berichten over jouw aanbiedingen – € 100,00 (exclusief BTW)
  3. Strippenkaart – 8 strippen á 15 minuten per strip, inzetbaar voor diverse schrijf-, denk- en ontwerpwerkzaamheden – € 100,00 (exclusief BTW)
  4. Andere vraag? Hiervoor maken we graag een voorstel op maat!

Ja, dit wil ik!
Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@lokaaloirschot.nl.