EIGENTIJDSERF

Spreeuwelsedijk 9, Westelbeers

EIGENTIJDSERF is een unieke locatie midden in het groene hart van Brabant aan de rand van Westelbeers. Hier ,in deze inspirerende achtertuin, vind je alles voor een buitengewone bijeenkomst.

Omgeven door bossen, heidelandschappen en vogelgeluiden wanen jullie je hier in een oase van rust en ruimte. De ideale locatie voor het vinden van nieuwe inspiratie en het organiseren van een effectieve meeting, productpresentatie of training. Ook geschikt als groepsverblijf.


Bestel een van onze aanbiedingen

Bekijk en bestel hier onze speciaal voor Lokaal Oirschot samengestelde aanbiedingen.

50% korting op zaalhuur bij een vergadering in de Spotter
Vanaf €164,00

50% korting op zaalhuur bij een vergadering in de Spotter

Kom in juni, juli of augustus 2020 vergaderen in de Spotter en ontvang 50% korting op zaalhuur toeslag.

Vergaderen in een verborgen verblijf, dat doe je in de Spotter! Een unieke vergaderlocatie op een inspirerende plek midden in de natuur. Rust, ruimte en uitzicht. De geur van naaldbossen en weelderig gras, al kijkend naar de vele vogels aan de waterkant. Een locatie die aanzet tot inspiratie en creativiteit. Waar je het gevoel krijgt even helemaal weg te zijn. Waar je alle faciliteiten hebt om ongestoord te vergaderen. Maar dan in een unieke setting.

De Spotter is met 1,5 meter afstand geschikt voor 6 personen. Regulier voor 18 personen in carré.

Voor dit gevoel van onbereikbaarheid betaal je met deze aanbieding slechts € 112,50,- locatiehuur per dag. Dit is exclusief het gewenste vergaderarrangement.

Pure gastvrijheid en Bourgondisch genieten

Bij EIGENTIJDSERF wordt alles verzorgd met die pure Brabantse gastvrijheid. Kies voor een borrel met bourgondische snacks of juist van een gezonde en verkwikkende break in de bostuin. Liever een picknick dan een lunch op zaal, de zomer inluiden met een BBQ of juist het jaar afsluiten met een borrel? De mogelijkheden zijn eindeloos.
Meer info »

Over EIGENTIJDSERF

Op zoek naar een vergaderlocatie midden in de bossen? Bij EIGENTIJDSERF word je binnen en buiten geïnspireerd door de natuur.

De in totaal 11 zalen en 70 kamers bieden plaats voor kleine en grote gezelschappen. Dankzij de weidse opzet van het gebouw en de grote bostuin is het mogelijk om elke afzonderlijke groep de privacy te bieden die gewenst is.

De bostuin van 7 hectare biedt volop mogelijkheden voor teambuilding en workshops. Daarnaast is het mogelijk plaats te nemen in de Moestuin, de Hangout of op een van de vele zitjes.

Wil je echt even het gevoel van onbereikbaarheid ervaren, kies dan voor een bijeenkomst in de Spotter. Deze bijzondere glazen koepel aan de waterkant biedt rust & ruimte en volop mogelijkheden.

Groepsverblijf
Naast vergaderlocatie is EIGENTIJDSERF ook zeer geschikt als groepsverblijf voor verenigingen, zingeving, koren of muziekgezelschappen. Het verblijf wordt dan naar wens geheel verzorgd met ontbijt, lunch en diner of bijvoorbeeld een informele bbq.


Ontdek deze inspirerende achtertuin voor bijeenkomsten!

Contact & openingstijden

EIGENTIJDSERF

Spreeuwelsedijk 9
5091 KS Westelbeers

Telefoon: 0135041392
E-mail: welkom@eigentijdserf.nl

Openingstijden

Maandag: 8:30 - 17:00
Dinsdag: 8:30 - 17:00
Woensdag: 8:30 - 17:00
Donderdag: 8:30 - 17:00
Vrijdag: 8:30 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Onze locatie is op aanvraag 7 dagen per week open. Wij zijn op werkdagen van 8:30 tot 17:00 bereikbaar.

Blijf verbonden

Meld je aan op de nieuwsbrief van Lokaal Oirschot en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en aanbieders.