EIGENTIJDSERF

50% korting op zaalhuur bij een vergadering in de Spotter

Kom in juni, juli of augustus 2020 vergaderen in de Spotter en ontvang 50% korting op zaalhuur toeslag.

Vergaderen in een verborgen verblijf, dat doe je in de Spotter! Een unieke vergaderlocatie op een inspirerende plek midden in de natuur. Rust, ruimte en uitzicht. De geur van naaldbossen en weelderig gras, al kijkend naar de vele vogels aan de waterkant. Een locatie die aanzet tot inspiratie en creativiteit. Waar je het gevoel krijgt even helemaal weg te zijn. Waar je alle faciliteiten hebt om ongestoord te vergaderen. Maar dan in een unieke setting.

De Spotter is met 1,5 meter afstand geschikt voor 6 personen. Regulier voor 18 personen in carré.

Voor dit gevoel van onbereikbaarheid betaal je met deze aanbieding slechts € 112,50,- locatiehuur per dag. Dit is exclusief het gewenste vergaderarrangement.

Pure gastvrijheid en Bourgondisch genieten

Bij EIGENTIJDSERF wordt alles verzorgd met die pure Brabantse gastvrijheid. Kies voor een borrel met bourgondische snacks of juist van een gezonde en verkwikkende break in de bostuin. Liever een picknick dan een lunch op zaal, de zomer inluiden met een BBQ of juist het jaar afsluiten met een borrel? De mogelijkheden zijn eindeloos.
Bestellen »
Spreeuwelsedijk 9, Westelbeers

EIGENTIJDSERF

1
Aanbieding

EIGENTIJDSERF is een unieke locatie midden in het groene hart van Brabant aan de rand van Westelbeers. Hier ,in deze inspirerende achtertuin, vind je alles voor een buitengewone bijeenkomst. Omgeven door bossen, heidelandschappen en vogelgeluiden wanen jullie je hier in een oase van rust en ruimte. De ideale locatie voor het vinden van nieuwe inspiratie en het organiseren van een effectieve meeting, productpresentatie of training. Ook geschikt als groepsverblijf.

Meer informatie »