Discipline PT

Lieve vrouwestraat 3, Oirschot

Discipline PT is een jonge organisatie die mensen helpt bij het opstarten en behalen van een goede gezondheid door middel van Personal Training en Online Coaching. Zowel fysieke als mentale gezondheid spelen hierbij een grote rol. Zeker ondernemers die zich helemaal verliezen in hun eigen bedrijf zijn een voorbeeld van hoe groot de invloed van fysieke en mentale gezondheid op elkaar zijn. Hierdoor kunnen verschillende klachten ontstaan als overgewicht, blessures en andere klachten.


Bestel een van onze aanbiedingen

Bekijk en bestel hier onze speciaal voor Lokaal Oirschot samengestelde aanbiedingen.

All-in Premium Coaching van Discipline PT
Vanaf €110,00

All-in Premium Coaching van Discipline PT

Wilt u alle hulp die u kunt krijgen bij het behalen van uw doelstellingen? Dan bent u op zoek naar Premium Coaching van Discipline PT!

Premium Coaching is een combinatie van Personal Training en Online Coaching, waarbij zowel training als dagelijks leven onder toezicht staat van de trainer, zodat de best mogelijke resultaten behaald kunnen worden!

Premium Coaching bestaat uit de volgende onderdelen:
- Periodieke Personal Training
- Online Coaching met alle voordelen zoals gratis gebruik van de App, voedingsplan, trainingsplan voor in de sportschool of thuis en voortgangscontrole.
- Samenwerking met verschillende specialisten wanneer nodig
- Gegarandeerd resultaat!
Meer info »
Back on Track; Online Coaching van Discipline PT
Vanaf €50,00

Back on Track; Online Coaching van Discipline PT

Heeft u behoefte aan Personal Training, op de momenten dat u het wilt en het u uitkomt en lekker kunt sporten in uw eigen sportschool?

Dan is Online Coaching van Discipline PT het voor u! U krijgt de professionele begeleiding van een personal trainer door middel van coaching via een app.
Bij online coaching wordt uw hele levensstijl aangepakt om tot een blijvend resultaat te komen. En dat alles in een overzichtelijke makkelijke app, die wekelijks met u door de trainer wordt besproken.

Wat krijgt u allemaal bij Online Coaching:
- Op maat gemaakt trainingsprogramma;
- Op maat gemaakt voedingsschema;
- Wekelijks voortgangsgesprek cq. voortgangscontrole met meetinstrumenten waar u zich prettig bij voelt;
- Gratis gebruik van de Virtuagym app PRO;
- Korting op Personal Training

Meer info »
Back on Track; Personal Training van Discipline PT
Vanaf €55,00

Back on Track; Personal Training van Discipline PT

Wilt u na deze corona tijd gelijk weer goed beginnen met uw gezondheid? Of zijn de werkzaamheden weer begonnen en vergeet u daarmee gelijk uw eigen gezondheid?

Dan is personal training iets voor u! We beginnen met het maken van een goede analyse van uw fysieke gesteldheid en op basis daarvan gaan we u zo snel mogelijk weer fit krijgen op een verantwoorde manier. Onze manier van werken is evidence-based en met het ideaal om een duurzaam resultaat te bereiken. Op onze luxe trainingslocaties in Eindhoven is alles voor handen om u daarbij te helpen. Wilt u eerst zelf een kijkje nemen. Neem contact op en u krijgt een gratis intake en proefles. Ook kunnen we u dan gelijk onze manier van werken en uw persoonlijke plan toelichten.

Dus in plaats van uw geld te besteden aan een gloednieuwe super deluxe telefoon of iets dergelijks, durft u eindelijk de keus te maken voor uzelf en te investeren in uw eigen gezondheid, om daarmee het beste van uzelf aan anderen te kunnen geven? En niet te vergeten, gelukkig te worden met uw eigen lichaam en geest!
Meer info »

Over Discipline PT

Discipline PT is een bedrijf dat beweging en voeding gebruikt om tot de beste versie van jezelf te komen, waardoor jij in staat bent om het beste van jezelf te geven. Dit kan zijn in je gezin, werk, sport of andere belangrijke zaken in het leven.

Mensen met pre burn-out verschijnselen hebben vaak baat bij een goed beweegregime en daarop afgestemde voeding. Hiermee kan een definitieve burn-out voorkomen worden. Dit zien we vaak terug bij ondernemers. Bijvoorbeeld in de horeca worden lange dagen gemaakt en is de werkdruk soms enorm. Maar ook voor mensen in de zorg kan Personal Training in combinatie met Online Coaching ideaal zijn om lang in het werkveld actief te kunnen blijven. Zorg eerst voor jezelf voordat je voor een ander kunt zorgen.

Wij bieden onze diensten aan op verschillende manieren. Personal training kan 1-op-1 maar ook samen met een familielid/ vriend of collega in een 1-op-2 training. Daarnaast bieden we Online Coaching aan, waarbij persoonlijke aandacht voor jouw doelen en wensen centraal staat. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een overzichtelijke app om alles te monitoren en gericht bijsturing te kunnen geven.


Groetjes Rik van Kesteren

Contact & openingstijden

Discipline PT

Lieve vrouwestraat 3
5688 TD Oirschot

Telefoon: 0618589244
E-mail: info@disciplinept.nl

Philitelaan 59B te Eindhoven

Openingstijden

Maandag: 7:00 - 22:00
Dinsdag: 7:00 - 22:00
Woensdag: 7:00 - 22:00
Donderdag: 7:00 - 22:00
Vrijdag: 7:00 - 22:00
Zaterdag: 9:00 - 15:00
Zondag: 9:00 - 15:00

Zondag wordt alleen gebruikt als afspraak niet anders gepland kan worden.

Blijf verbonden

Meld je aan op de nieuwsbrief van Lokaal Oirschot en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en aanbieders.