Discipline PT

Back on Track; Personal Training van Discipline PT

Wilt u na deze corona tijd gelijk weer goed beginnen met uw gezondheid? Of zijn de werkzaamheden weer begonnen en vergeet u daarmee gelijk uw eigen gezondheid?

Dan is personal training iets voor u! We beginnen met het maken van een goede analyse van uw fysieke gesteldheid en op basis daarvan gaan we u zo snel mogelijk weer fit krijgen op een verantwoorde manier. Onze manier van werken is evidence-based en met het ideaal om een duurzaam resultaat te bereiken. Op onze luxe trainingslocaties in Eindhoven is alles voor handen om u daarbij te helpen. Wilt u eerst zelf een kijkje nemen. Neem contact op en u krijgt een gratis intake en proefles. Ook kunnen we u dan gelijk onze manier van werken en uw persoonlijke plan toelichten.

Dus in plaats van uw geld te besteden aan een gloednieuwe super deluxe telefoon of iets dergelijks, durft u eindelijk de keus te maken voor uzelf en te investeren in uw eigen gezondheid, om daarmee het beste van uzelf aan anderen te kunnen geven? En niet te vergeten, gelukkig te worden met uw eigen lichaam en geest!
Bestellen »
Lieve vrouwestraat 3, Oirschot

Discipline PT

3
Aanbiedingen

Discipline PT is een jonge organisatie die mensen helpt bij het opstarten en behalen van een goede gezondheid door middel van Personal Training en Online Coaching. Zowel fysieke als mentale gezondheid spelen hierbij een grote rol. Zeker ondernemers die zich helemaal verliezen in hun eigen bedrijf zijn een voorbeeld van hoe groot de invloed van fysieke en mentale gezondheid op elkaar zijn. Hierdoor kunnen verschillende klachten ontstaan als overgewicht, blessures en andere klachten.

Meer informatie »