HANS visievormgever

Moorland 4, Oirschot

Vernieuwing stimuleren, dat is waar HANS voor staat. Als ruimtelijk vormgever ontwerpt hij al vele jaren voor grote en kleine nationale en internationale bedrijven. Daarnaast gebruikt hij zijn creativiteit en analytisch vermogen als creative consultant voor nieuwe inzichten en creatieve visies. HANS ontwikkelt praktische ideeën en realistische concepten. Dat doet hij vóór jou, samen mét jou of met je hele team in creatieve work-outs.


Bestel een van onze aanbiedingen

Bekijk en bestel hier onze speciaal voor Lokaal Oirschot samengestelde aanbiedingen.

INSPIREREND EN INNOVATIEF IDEE FESTIVAL
€600,00

INSPIREREND EN INNOVATIEF IDEE FESTIVAL

Samen met maximaal 8 lokale ondernemers uit je bol gaan. 50 nieuwe ideeën in een halve dag. GEGARANDEERD. Het moet anders....maar hoe? business veranderen? Nieuwe producten? Concept aanpassen? Onderscheidend worden tussen je collega's? HANS ZET JE AAN HET WERK. Leuk werk. Met resultaten. Zeker weten. Hij laat je op andere manieren naar je business kijken. Geeft je nieuwe perspectieven. Een andere kijk op de zaak. LOCATIE: Dat kan op mijn studio, bij jou op de zaak of ergens in het bos. Biertje erbij.... DOEN.
Meer info »
FIETSBEZORGEN OP TERRAS
€0,00

FIETSBEZORGEN OP TERRAS

IDEE VOOR ONDERNEMERS: Samen zorgen voor meer terrasruimte in het openbaar gebied? Wellicht een idee om picknickpakketten aan te bieden. Voor een duo, een groep van drie/vier of een gezin met kids. Laat deze klanten online via lokaaloirschot.nl of life bestellen. Betalen kan via een tikkie of pin. Laat ze kiezen van een (nog samen te stellen picknick menukaart) met diverse eetbare picknicksamenstellingen. Kaart en pakket kunnen jullie wellicht zelf maken. Elke ondernemer kan hiervoor (bv) één terraspack samenstellen die in een tas of doos past. Zo kunnen jullie samen makkelijk het gehele centrum bedienen. Het legt minder druk op je eigen terras en bediening. Zo kan de gehele openbare ruimte kan gebruikt worden als picknick hotspot en heb je terrassen en picknick hotspots door het hele centrum. Afhalen of bezorgen met de fiets. Wel nog voldoende prullenbakken regelen natuurlijk.
Meer info »
MAAK VAN OIRSCHOT SELFIE CITY
€0,00

MAAK VAN OIRSCHOT SELFIE CITY

IDEE VOOR ONDERNEMERS: Hoe krijgen we het voor elkaar dat bezoekers langer blijven? Dat we ook voor jonge doelgroepen de moeite waard zijn? Daag bezoekers uit om de mooiste selfie te delen op de socials met de hashtags #VisitOirschot of #LokaalOirschot. Kies dagelijks winnaars uit die je via social media beloont met een mooi lokaal product o.i.d. Wel de prijs laten afhalen natuurlijk (en posten op fb en insta) want dan komen ze nog een keer terug. Een mooie plattegrond (in print en online) is dan wel handig om de mooiste plekjes te vinden.
Meer info »
IDEAS BY THE DOZEN. Brainstormen met je team.
€375,00

IDEAS BY THE DOZEN. Brainstormen met je team.

Krijg je niks verzonnen? Ben jij niet 'creatief'? Geen inspiratie? Vind je het lastig om out of the box te zijn? BEL HANS. Niks is te gek. Altijd waardevolle uitkomsten. interessante invalshoeken. Samen brainstormen? Met je team? Met andere ondernemers? Met onbekenden? ALLES KAN. In een halve of hele dag komen er fantastische uitkomsten uit de hoge hoed. #MindFuck #LEGO SERIOUS PLAY #CONCEPT IN A DAY #ULTIMATE INNOVATION #de hoedjes van DeBono? Zomaar een paar creatieve programma's voor jouw en je team. LOCATIE: Dat kan in mijn studio, bij jou op de zaak of ergens in het bos. INVESTERING: Minstens een halve dag met team. Je zult er geen spijt van krijgen.
Meer info »
KOM OP DE FIETS NAAR OIRSCHOT
€0,00

KOM OP DE FIETS NAAR OIRSCHOT

IDEE VOOR ONDERNEMERS: KOM OP DE FIETS NAAR OIRSCHOT. Een leuke simpele campagne om bezoekers te lokken. Tover het centrum van Oirschot deze zomer om tot hét terras van de kempen. Maak ruimte op de markt voor fietsparkeren. ONTVANG FIETSERS MET OPEN ARMEN. Op een autoparkeerplaats kunnen 10 fietsen staan. Da's 5x zoveel bezoekers per P-plaats. GEMEENTE: Geef lokale ondernemers de hele zomer de ruimte om extra buitenruimte te gebruiken om gasten te ontvangen. Maak de markt deels autovrij en biedt daar ruimte aan zitten, chillen, picknicken en fietsparkeren. Zorg met elkaar voor muziek, prullenbakken, toiletten en een gastvrije sfeer. We hebben ruimte in overvloed. En een fantastische ambiance.
Meer info »

Over HANS visievormgever

HANS was betrokken bij diverse lokale initiatieven en projecten zoals de conceptontwikkeling en opstart van het Land van Oirschot en Bedrijvig Oirschot met 10.000 m2 ondernemerspresentatie op de Oirschotse markt. Ook de opstart van het Winterparadijs, de succesvolle lancering van LekkerNei (ons lokale verse ei), de vernieuwing van de Rabobanken Oirschot, Best en Son en de vernieuwde winkel van De Reijsende Man tekende HANS. Recent kwamen het interieur van Visit Wieke en de Bibliotheek voor rekening van HANS. Internationaal werkte hij voor Trespa International in NewYork, Parijs, Barcelona en Santiago. En in NL voor klanten als MOSA, Selecta, Decorette en de koffiebranders Smit & Dorlas. Recent werd de ook de brandstore en het bedrijfsrestaurant van Pelican Rouge in Dordrecht opgeleverd. Kortom .... aan ervaring geen gebrek. Hans helpt je graag verder met ideeën, concepten of concrete ontwerpen.


Altijd een goed idee..!

Contact & openingstijden

HANS visievormgever

Moorland 4
5688GA Oirschot

Telefoon: 0611340736
E-mail: hans@visievormgever.nl

Openingstijden

Maandag: 8:30 - 17:30
Dinsdag: 8:30 - 17:30
Woensdag: 8:30 - 17:30
Donderdag: 8:30 - 17:30
Vrijdag: 8:30 - 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

afwijkende tijden op afspraak mogelijk

Blijf verbonden

Meld je aan op de nieuwsbrief van Lokaal Oirschot en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en aanbieders.