Hillyatwork

De Kruik 20, Oirschot

Handgemaakt keramiek met passie gemaakt! Keuze uit gedraaid servies in de vorm van kommen, borden, bekers, maar ook prachtige, handgevormde schalen. Deze zijn een sieraad op je tafel! Je kunt de producten kiezen in je gewenste kleur van je interieur! Alle producten zijn vaatwasser bestendig!


Bestel een van onze aanbiedingen

Bekijk en bestel hier onze speciaal voor Lokaal Oirschot samengestelde aanbiedingen.

Oirschots Keramiek
Vanaf €14,50

Oirschots Keramiek

Oirschots keramiek in 6 kleuren groen te verkrijgen. Super leuk om te mix-matchen onderling. Deze kleuren groen zijn geïnspireerd op de kleuren in de natuur in en om ons mooie Oirschot!
Meer info »
Taatplateau
€25,00

Taatplateau

Een taartplateau om je lekkere gebakjes of taart op te presenteren!
Dit is toch een super leuk kado? Wel op tijd bestellen!
Meer info »
Keramiek schaal voor op tafel
Vanaf €35,00

Keramiek schaal voor op tafel

Zo mooi! Een prachtige handgemaakte schaal in sprekende glazuur! Een juweel op je tafel. Het leuke is dat je er ook gewoon je salade in kunt presenteren! Dus gebruiksgoed en kunstvoorwerp ineen!
Meer info »
Kaarsenstandaard
€19,50

Kaarsenstandaard

Altijd een leuk kado! Iemand blij maken met zo’n handgemaakte Kaarsenstandaard van Hillyatwork. Zit je kleur er niet bij? Vraag mij dan naar de mogelijkheden!
Meer info »
Keramiek
€19,50

Keramiek

Hoor je ook overal vogels kwetteren? Zo leuk om een mooi keramiek vogelhuisje op te hangen. Zo kun je het wel en wee van de vogelfamilie volgen! Deze keramiek vogelhuisjes zijn in allerlei kleuren te bestellen bij Hillyatwork.
Meer info »

Over Hillyatwork

Prachtige, handgemaakte producten van keramiek. Een ruime keuze aan gebruiksartikelen, zoals bekers, kommen, schalen en borden. Maar ook grote schalen, handgevormd, die een sieraad zijn bij jou op tafel! Je kunt de producten kiezen in je gewenste kleur van je interieur!
Alles is vaatwasser bestendig! Ga zeker eens kijken op de website van Hillyatwork en vergaap je aan de mooie glazuren en kleuren. Hillyatwork is ook de bedenker van “Oirschots Keramiek”, gebruiksgoed in 6 tinten groen geïnspireerd op het groen in Oirschot. Zelfs onze burgemeester heeft “Hillyatwork” op tafel staan!


Groetjes Hilde Verweij

Contact & openingstijden

Hillyatwork

De Kruik 20
5688 GG Oirschot

Telefoon: 06 25251681
E-mail: info@hillyatwork.nl

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 18:00
Dinsdag: 9:00 - 18:00
Woensdag: 9:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 18:00
Vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00
Zondag: 9:00 - 17:00

Blijf verbonden

Meld je aan op de nieuwsbrief van Lokaal Oirschot en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en aanbieders.