Bibliotheek Oirschot

Bieb Cadeau

Geef dit jaar de bieb cadeau en trakteer daarmee ook jezelf op een lokaal verrassing!
Ons hele leven ziet er momenteel anders uit dan anders. We zijn meer thuis en we leven in een kleinere wereld. In de wintermaanden is er dan ook niets fijner dan het lezen van een boek! Boeken helpen te ontspannen en ontsnappen. Zoals Lloyd Alexander ooit zei: “Blijf lezen. Het is één van de meest fantastische avonturen die je kunt beleven.”

Daarom zet Bibliotheek De Kempen deze feestdagen lezen en leesplezier in de spotlight. Welke vriend, vriendin of familielid maak jij blij met een bibliotheek jaarabonnement? Als je een van de eersten bent, krijg jij als waardering een lokale voucher ter waarde van €10,-.

Je kunt zowel een klein- basis of sterabonnement cadeau doen. Dit kan al vanaf €35,-.
Meer informatie over de actie vind je op https://kempen.op-shop.nl/576/geef-dit-jaar-de-bieb-cadeau-en-trakteer-daarmee-ook-jezelf-op-een-lokaal-verrassing

Geef iemand in jouw omgeving het mooiste cadeau dat er is; een jaar lang eindeloos lees- en luisterplezier.
Bestellen »
De Loop 67, Oirschot

Bibliotheek Oirschot

3
Aanbiedingen

De Bibliotheek voor iedereen! Sinds februari 2020 vind je Bibliotheek Oirschot in het voormalig theaterrestaurant in De Enck met een nieuwe uitstraling en een frisse collectie. De Bibliotheek is er voor iedere inwoner in gemeente Oirschot en daarbuiten. U bent van harte welkom in onze bibliotheek. Verder wijzen we graag op ons online aanbod voor zowel leden en niet-leden.

Meer informatie »