VissenCom

Huisstijlontwerp: gratis toelichting

VissenCom verzorgt uw huisstijl zowel digitaal als gedrukt. Een logo en de uitwerking naar een huisstijl voor visuele herkenbaarheid. Een consequente toepassing daarvan dragen hier aan bij. Met natuurlijk ruimte voor 'specials', voor extra aandacht. Bij een huisstijl hoort een (digitale) toelichting, welke als huisstijlhandleiding kan dienen voor nieuw te ontwerpen items.
Bij opdracht voor een huisstijl, bestaande uit ontwerp van logo en uitwerking naar visitekaartje, briefpapier en eventuele andere communicatie-uitingen, krijgt u gratis een digitale toelichting.
Bestellen »
Heistraat 28, Oirschot

VissenCom

4
Aanbiedingen

VissenCom staat voor VISuele COMmunicatie. Grafisch Ontwerp in de breedste zin van het woord. Een stap verder dan alleen vormgeving of design. VissenCom denkt met u mee, met aandacht en begrip voor uw vraag/opdracht en zorgt voor een passend antwoord of (totaal-)oplossing op maat. VissenCom staat garant voor creativiteit en is technisch zwaar onderlegd. Of het nou gaat om een logo, huisstijl, folder, boek of nieuwsbrief, bij VissenCom is uw opdracht in goede handen.

Meer informatie »