VissenCom

Heistraat 28, Oirschot

VissenCom staat voor VISuele COMmunicatie. Grafisch Ontwerp in de breedste zin van het woord. Een stap verder dan alleen vormgeving of design. VissenCom denkt met u mee, met aandacht en begrip voor uw vraag/opdracht en zorgt voor een passend antwoord of (totaal-)oplossing op maat.
VissenCom staat garant voor creativiteit en is technisch zwaar onderlegd. Of het nou gaat om een logo, huisstijl, folder, boek of nieuwsbrief, bij VissenCom is uw opdracht in goede handen.


Bestel een van onze aanbiedingen

Bekijk en bestel hier onze speciaal voor Lokaal Oirschot samengestelde aanbiedingen.

Coronarichtlijnen: gratis advies

Coronarichtlijnen: gratis advies

Sinds RIVM met enige regelmaat de richtlijnen aanpast, moeten we flexibel reageren om de richtlijnen aan klanten en bezoekers duidelijk uit te leggen. Dat kan middels visualisaties. Middels voorbeelden van de overheid, kan VissenCom zorgen voor herkenbare, duidelijke, maar wel voor JOU unieke uitingen. Of het nou gaat om een deurbordje, afstandhouders, of wat dan ook.
Bij opdracht voor een ontwerp voor een 'corona-item' krijgt u gratis advies.
Meer info »
Huisstijlontwerp: gratis toelichting

Huisstijlontwerp: gratis toelichting

VissenCom verzorgt uw huisstijl zowel digitaal als gedrukt. Een logo en de uitwerking naar een huisstijl voor visuele herkenbaarheid. Een consequente toepassing daarvan dragen hier aan bij. Met natuurlijk ruimte voor 'specials', voor extra aandacht. Bij een huisstijl hoort een (digitale) toelichting, welke als huisstijlhandleiding kan dienen voor nieuw te ontwerpen items.
Bij opdracht voor een huisstijl, bestaande uit ontwerp van logo en uitwerking naar visitekaartje, briefpapier en eventuele andere communicatie-uitingen, krijgt u gratis een digitale toelichting.
Meer info »
Boekontwerp: gratis adviesbesprekingen

Boekontwerp: gratis adviesbesprekingen

VissenCom verzorgt uw boekuitgave zowel digitaal als eventueel gedrukt of geprint. Een boek maken is een omvangrijk project. Met inmiddels behoorlijk wat ontwerpen en productie van boeken op haar naam, is VissenCom in staat om het overzicht te blijven houden en de afgesproken deadline te halen.
Bij een opdracht voor een compleet boek, waarbij VissenCom zorgt voor het ontwerp en de complete opmaak, worden geen kosten voor advies, besprekingen en overleg berekend.
Meer info »
Nieuwsbriefontwerp: gratis opmaak eerste editie van 12

Nieuwsbriefontwerp: gratis opmaak eerste editie van 12

VissenCom verzorgt uw periodieke uitgave zowel digitaal als eventueel gedrukt of geprint. Nieuwsbrieven zijn voor menigeen een uitdaging. De verschillende teksten en afbeeldingen moeten in het stramien passen. VissenCom zorgt daarvoor. Door redactioneel mee te denken, wordt gezorgd voor passende content binnen het vastgestelde aantal pagina's of formaat.
Bij opdracht voor een maandelijkse nieuwsbrief, waarbij VissenCom voor het ontwerp en opmaak zorgt gedurende één jaar, worden de eerste editie geen opmaakkosten berekend.
Meer info »

Over VissenCom

Sofie den Ouden is geboren en getogen in Oirschot en heeft de HBO-opleiding 'Grafisch Ontwerp / Visuele Communicatie' aan de AKI in Enschede in 1995 afgerond. Daarna heeft zij jarenlang gewerkt in Veldhoven bij een drukkerij, in Eindhoven bij reclamebureau's en een internetbedrijf. Ruime ervaring dus als grafisch ontwerper. In mei 2006 is zij, terug in Oirschot, gestart als zelfstandig ontwerper onder de naam 'VissenCom'.
Heldere communicatie, persoonlijke aanpak, flexibel en prijsbewust zijn kenmerken van VissenCom. Geen ontwerp van ‘13 in een dozijn’, maar echt uniek maatwerk. ‘Enig in zijn soort’ en precies op uw wensen afgestemd. U kunt terecht voor een compleet traject of een enkel item.
Dankzij flexibiliteit en betrokkenheid kan ook voor ‘spoedklussen’ een oplossing gevonden worden.
‘Land van Oirschot’-bonnen worden geaccepteerd en uw particuliere opdracht is ook welkom.


Groetjes Sofie den Ouden

Contact & openingstijden

VissenCom

Heistraat 28
5688 EL Oirschot

Telefoon: 0628743968
E-mail: sofie@vissencom.nl

Openingstijden

Maandag: 8:00 - 18:00
Dinsdag: 8:00 - 18:00
Woensdag: 8:00 - 18:00
Donderdag: 8:00 - 18:00
Vrijdag: 8:00 - 18:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

24/7 bereikbaar per e-mail en 06

Blijf verbonden

Meld je aan op de nieuwsbrief van Lokaal Oirschot en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en aanbieders.