#Advertorial#tipsenadviezen

Tips en adviezen van Rabobank Regio Eindhoven

Het coronavirus heeft een enorme impact op ieders dagelijks leven. We snappen dan ook dat je met vragen zit. We helpen je door een antwoord te geven op de meestgestelde vragen. Ook treffen we de nodige maatregelen die jou minder financiële stress geven. Verder brengen we graag mooie initiatieven onder je aandacht waarmee je anderen kunt helpen. Rabobank zal de handen ineenslaan met de Nederlandse overheid en de andere Nederlandse banken om je te steunen in deze zware tijden. Let goed op jezelf en je naasten! – Rabobank Regio Eindhoven.

1. Tips en adviezen voor onze particuliere klanten
Het coronavirus kan de nodige financiële onzekerheid met zich meebrengen. Bijvoorbeeld over je hypotheek, verzekeringen en je dagelijkse bankzaken. We helpen je onder andere door de meest gestelde vragen hier te beantwoorden.

2. Tips en adviezen voor onze zakelijke klanten
Voor jou als ondernemer kan het coronavirus onzekerheid met zich meebrengen. Bijvoorbeeld over overheidsregelingen, verzekeringen, financieringen en betaaloplossingen. We helpen je onder andere door de meest gestelde vragen hier te beantwoorden.

3. Wat doen we als coöperatieve maatschappelijke bank
Samen bereiken we meer! Hoe kun je iemand in je buurt helpen of hoe ondersteun je je favoriete horecazaak? Deze mooie initiatieven en andere bijzondere verhalen kun je lezen op ons platform Rabo&Co. Doe je mee?

4. Rabo ClubSupport voor stichtingen en verenigingen
De coronacrisis raakt onze samenleving als geheel maar ook verenigingen en stichtingen. Deze verenigingen en stichtingen vormen het hart van onze samenleving. Daarom investeert Rabobank haar kennis, netwerk en een deel van de winst in clubs en verenigingen, zodat we met elkaar ons land – buurt voor buurt – sterker maken. Als lid van de Rabobank beslis je mee! Lees hier meer over Rabo ClubSupport.

5. Geef fraudeurs geen kans
Heb je een vreemde brief, e-mail of sms ontvangen van Rabobank? Of een WhatsApp of betaalverzoek dat je niet vertrouwt? Of per ongeluk op de link geklikt? Doe de check om te
zien of je veilig handelt. Doe hier de check!

Blog