#kooplokaal

Vers van Hier – Alle versproducten in Oirschot, Spoordonk en De Beerzen op één kaart

Vers van Hier is een platform waar burgers op onderstaande kaart eenvoudig kunnen zien welke boerenbedrijven er in de buurt zitten en wat zij hier kunnen kopen. Door de coronacrisis is er veel aandacht gekomen voor het lokaal kopen van producten. Dat willen wij met Vers van Hier faciliteren, in onderstaande map is dan ook per gemeente te zien wat er bij jou in de buurt te koop of te doen is.

Hoe werkt het?

Ben jij op zoek naar eieren? Of naar zomerfruit? Of wil jij gewoon een dagje tussen de koeien lopen? Of wil jij meer weten hoe het er op een varkenshouderij aan toegaat? Gebruik dan de zoekknop en zoek naar de boerderijwinkel of het boerenbedrijf door middel van intypen van bijvoorbeeld “eieren” in de zoekfunctie, je krijgt dan een lijst van boerderijen die eieren verkopen. De pictogrammen helpen je ook om te zien wat voor bedrijf het is! Als je op het pictogram klikt, zie je vanzelf meer informatie over het bedrijf, zoals de openingstijden en wat er te koop is.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Blog