#kooplokaal

Koop lokaal en steun daarmee de Oirschotse ondernemers

Lokaal kopen was altijd al een goed idee, maar in corona-tijden nog nét iets meer. Vergeet de grote ketens even en koop (online) bij lokale ondernemers. Want de korte keten en lokaal kopen is nu belangrijker dan ooit. Je steunt zo namelijk je plaatselijke ondernemers en de korte keten (en daarmee dus ook de planeet). En je vermijdt ook nog eens lange rijen in de supermarkt!

Kies je voor kwaliteit en voor uitstekende service? Dan shop je normaal gesproken bij onze lokale ondernemers. Maar juist zij krijgen het hard te verduren in deze corona-tijden. Velen zijn aangewezen op hun webshop om toch wat inkomsten te genereren. En spreken al hun bronnen van creatief ondernemerschap aan. Maar niet elke ondernemer is uitgerust met een moderne webshop, of kan of is het gewend om online actief te zijn. Ze lopen daarom enorm veel inkomsten mis. Terwijl ze hun vaste lasten gewoon moeten betalen.

Dat vraagt om solidariteit in corona-tijd! Natuurlijk wil ook jij onze lokale ondernemers met hun kwaliteitsproducten en uitstekende service niet kwijt. Gelukkig zien we in Oirschot ondertussen al mooie voorbeelden voorbij komen. Maar er is veel meer. In Oirschot slaan we namelijk de handen ineen. Dat doen we al eeuwen zo en dat doen we nu weer opnieuw. Kun jij als consument niet naar onze ondernemers toe komen? Dan komen onze ondernemers gewoon naar jou! Ze maken het je ook nog eens heel makkelijk. Want op lokaaloirschot.nl ontdek je het beste wat Oirschot te bieden heeft. Waar je ook bent, wanneer je maar wilt.

Twijfel niet en maak snel kennis met onze ondernemers en met hun te gekke aanbiedingen voor de lekkerste, leukste en mooiste producten. Elke dag weer opnieuw. #supportyourlocals

Lokaal Oirschot

Lokaal Oirschot is een initiatief van drie Oirschotse ondernemers; Hans van de Schoot (HANS visievormgever), Gijs Vogels (Delta IT) en Lennard van de Laar (Dualler). Zij stellen zich het doel om lokale aanbod toegankelijker te maken, voor zowel de consument als de ondernemer. En juist in deze uitdagende tijd hopen ze een steuntje in de rug te zijn voor alle Oirschotse ondernemers. Vooral voor die ondernemers die zich voorheen niet op een online markt begaven, maar daar nu wel toe genoodzaakt zijn.

Blog